Targi Mazury HoReCa

Druga edycja wydarzenia Mazury HoReCa odbędzie się w dniach 25-26.04.2017 r. w Expo Mazury w Ostródzie. Pierwsza edycja cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, zgromadziła blisko 120 firm z branży hotelarskiej i gastronomicznej.

MAZURY HoReCa to:

- prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług dla gastronomi i hoteli,

- spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy,

- okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.

Wydarzenie odbywa się w formule B2B opartej na krótkich spotkaniach biznesowych (tzw. Business Speed Date) wystawców z potencjalnymi kontrahentami, Hosted Buyers. Ta formuła umożliwia porównanie ofert handlowych, znalezienie nowych kanałów dystrybucji, pozyskanie bezpośrednich kontaktów oraz zawarcie umów. Nowością w drugiej edycji Mazury HoReCa festiwal smaków będzie poszerzenie tematyki o cukiernictwo i piekarstwo, a także rozszerzenie Programu Hosted Buyers.

Podczas Mazury HoReCa 2017 - podobnie jak w pierwszej edycji - odbędą się konkursy kulinarne dla profesjonalistów i uczniów szkół gastronomicznych: Zielona Budka Master Challenge, Gęsina w Restauracji, Drób na Polskim Stole.

Znani szefowie kuchni poprowadzą pokazy kulinarne w strefie live cooking.

Prowadzącym targi i konkursy kulinarne będzie Karol Okrasa.

Więcej: http://mazuryhoreca.pl/

zgoda
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Możesz samodzielnie decydować o tym czy, jakie i przez jakie witryny pliki cookie mogą być zamieszczana na Twoim urządzeniu. Przeczytaj: jak wyłączyć pliki cookie. Szczgółowe informacje na temat wykorzystania plików cookie znajdziesz w Polityce Cookie.